Pulled pork hampurilainen avokadomajoneesilla

Kokeile Hellmann's avokadomajoneesia maukkaassa nyhtöpossuburgerissa!

Neljälle 4

Valmistusaika yli 2 h


RAAKA-AINEET


Pico de Gallo:

  • 4 tomaattia
  • 1 kuutioitu sipuli
  •  kourallinen silputtua tuoretta korianteria
  • 1 hienonnettu vihreä chili
  • 1 limen mehu
  •  suolaa maun mukaan


Hellmann's avokadomajoneesi:

  • 1 kypsä avokado
  • 1dl Hellmann’s Real majoneesia
  •  puristus sitruunamehua
  •  suolaa ja pippuria maun mukaan


Nyhtöpossu:

  • 800g HK:n porsaan lapaa
  • 0.5tl kanelia
  • 1tl kuminaa
  • 1tl chiliä
  • 1rkl ruokosokeria
  • 2rkl etikkaa
  • 2tl suolaa
  • 3dl kanalientä


Minttupesto:

  • 100g parmesaania
  • 1dl öljyä
  • 3rkl pinjansiemeniä
  •  kourallinen tuoretta basilikaa
  •  kourallinen tuoretta minttua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1rkl limemehua
  •  ripaus suolaa


Lisäksi:

  • 4 hampurilaissämpylää
  • 8 salaatinlehteä


OHJEET

  1. Pico de Gallon valmistus
  2. Leikkaa tomaatit mahdollisimman pieneksi. 
  3. Lisää kuutioitu sipuli ja silputtu korianteri. 
  4. Mausta vihreällä chilillä, suolalla ja tuorepuristetulla limemehulla.
  5. Hellmann’s avokadomajoneesin valmistusPoista avokadosta kivi ja lusikoi sen hedelmäliha. 
  6. Lisää muiden ainesten kanssa tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
  7. Nyhtöpossun valmistus
  8. Lämmitä uuni 220 asteeseen. 
  9. Sekoita mausteet keskenään ja hiero liha kauttaaltaan mausteseoksessa. 
  10. Aseta possu uunivuokaan ja kaada etikka ja kanaliemi lihan päälle. 
  11. Paista kuumassa uunissa puoli tuntia.
  12. Madalla lämpötila 150 asteeseen ja jatka paistamista hiljalleen neljän tunnin ajan. 
  13. Ota liha ulos uunista, anna sen ensin seistä 10 minuuttia ja nyhdä sitten haarukalla rikki.Minttupeston valmistus
  14. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa.
  15. Burgereiden kokoaminenLeikkaa sämpylä kahtia ja paahda kevyesti kummatkin puolikkaat. 
  16. Levitä avokadomajoneesia alemmalle puolikkaalle.
  17. Kerrosta päälle salaatinlehtiä sekä nyhtöpossua. 
  18. Viimeistele hampurilainen pico de gallolla ja minttupestolla.
TOP