Lohivartaat limedipillä (G)

Neljälle 4

Valmistusaika 30-60 min


RAAKA-AINEET

  • 600g Lohifileetä
  • 1 Sitruuna 
  • 1rkl Oliiviöljyä
  • Mustapippuria ja suolaa maustamiseen
  • Dippi
  • 1 Limen mehu ja raastettu kuori
  • 3 Kevätsipulia 
  • 4rkl Hellmann’s Real majoneesia
  • ½ Keltainen paprika
  • 2rkl Luonnonjogurttia
  • 1rkl Hienonnettua korianteria

OHJEET

  1. Leikkaa lohifilee 3cm paksuisiksi paloiksi ja viipaloi sitruuna. 
  2. Laita varrastikkuihin vuorotellen lohta ja sitruunanviipaleita. 
  3. Voitele vartaat oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Hienonna kevätsipuli ja paprika ja sekoita ne majoneesin kanssa. 
  5. Lisää luonnonjogurtti ja hienonnettu korianteri. 
  6. Lisää viimeisenä limen kuori ja mehu. 
  7. Mausta tarvittaessa mustapippurilla. 
  8. Grillaa Lohivartaat kaikilta puolilta muutaman minuutin ajan. 
  9. Tarjoile herkullisen salaatin kera!


TOP