Pekonihampurilainen avokadomajoneesilla

Tuhti burgeri saa raikkautta Hellmann's Real majoneesissa pyöritellyistä avokadokuutioista.


Annoskoko 4

Valmistusaika 30 - 60 min


RAAKA-AINEET

  • 400g Naudan jauhelihaa
  • 4 Suikaletta pekonia 
  • Flora kulta juoksevaa paistamiseen 
  • 2 Tomaattia 
  • 1 Pieni punasipuli 
  • 4 Hampurilaissämpylää 
  • 2rkl Hellmann’s Real Majoneesia 
  • 1 Kypsä avokado 
  • ½ Limen mehu ja raastettu kuori 
  • Pippuria maustamiseen

OHJEET


Laita jauheliha kulhoon, mausta pippurilla ja sekoita hyvin. Jaa jauheliha 4 osaan ja muotoile niistä hampurilaispihvejä. Leikkaa avokado kahtia, irrota kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla kuoresta. Leikkaa avokado tasakokoisiksi kuutioiksi. Laita avokadokuutiot kulhoon, lisää majoneesi, liemenmehu ja –kuori, mausta pippurilla ja sekoita hyvin. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista hampurilaispihvejä  3-4 minuuttia per puoli. Paista pekonisuikaleita minuutin per puoli. Aseta hampurilaispihvi sämpylöiden päälle, laita pihvien päälle viipaloitua tomaattia ja sipulia. Lisää vielä avokadomajoneesi ja pekoni , tarjoile raikkaan salaatin kera.




TOP