Lohihampurilaiset

4 annosta
Valmistusaika 30 min  

RAAKA-AINEET

HAMPURILAISET

  • 4 hampurilaissämpylää
  • 400g nahatonta lohifileetä (12 palaa)
  • 1 ruukku salaattia

KASTIKE

  • 1 dl Hellmann’s majoneesia
  • 1 rkl ranskankermaa
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa hienonnettuna
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • 6 pimientos-paprikaa paistettuna ja paloiteltuna
  • ½-1 tl cayannepippuria
  • Suolaa ja pippuria

OHJEET

  1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset sekaisin kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lämmitä grilli tai pannu kuumaksi ja paista lohta molemmin puolin, jotta se kypsyy kokonaan.
  3. Grillaa tai paista hampurilaissämpylät ja aseta salaatti hampurilaissämpylän pohjalle, jonka jälkeen lisää 3 palaa lohta ja viimeiseksi kastike.
  4. Tarjoile ranskalaisten perunoiden kera.
TOP