Lihapullat majoneesilla maustetussa tomaattikastikkeessa

Neljälle 4
Valmistusaika 30-60 min

RAAKA-AINEET

Lihapullat:
  • 500g Naudan jauhelihaa
  • 3rkl Hellmann´s Real Majoneesia
  • 2rkl Ketsuppia
  • 25g Korppujauhoja
  •  Nippu persiljaa hienonnettuna
  •  Flora kulta juoksevaa paistamiseen.

 Kastike:
  • 1dl Omenamehua
  • 2rkl Ketsuppia
  • 1dl Tomaattimurskaa
  •  Suolaa
  •  Pippuria
OHJEET
  1. Sekoita lihapulla aineet keskenään, pyörittele massasta lihapullia. 
  2. Kuumenna rasva pannulla ja paista lihapullat. 
  3. Sekoita omenamehu, ketsuppi ja tomaattimurska keskenään. Kaada kastike kypsien lihapullien päälle paistinpannuun, jatka kypsentämistä vielä muutaman minuutin ajan. 
  4. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarjoile pastan tai riisin kera.
TOP