Vadelmainen juustokakku saa kermaisuutta Hellmann's Light majoneesista.
Neljälle 2
Valmistusaika Alle 30 min
RAAKA-AINEET
- 150g vadelmia
- 2rkl Hellmann's Light majoneesia
- 125g kreikkalaista jogurttia
- 1kpl sitruuna
- 4kpl digestive-keksiä
- 3rkl sokeria
- 15g Flora Kulta juokseva
OHJEET
- Lämmitä vadelmia, 1 tl sokeria ja 1 tl sitruunan mehua varovasti kunnes vadelmista irtoaa mehua. Jäähdytä.
- Murskaa keksit rasvan kanssa ja jaa seos kahden lasin pohjalle.
- (Voit säästää seosta halutessasi toisen kerroksen tekemiseen kts. kuva)
- Sekoita loput sitruunan mehusta, jogurtti, majoneesi ja 2 tl sokeria huolellisesti ja jaa laseihin.Lisää jäähtyneet, mehustetut vadelmat
- Tarjoile suoraan tai jäähdytä muutaman tunnin ajan jääkaapissa.