Vadelma-juustokakku lasissa

Vadelmainen juustokakku saa kermaisuutta Hellmann's Light majoneesista.

Neljälle 2
Valmistusaika Alle 30 min

RAAKA-AINEET
  • 150g vadelmia
  • 2rkl Hellmann's Light majoneesia
  • 125g kreikkalaista jogurttia
  • 1kpl sitruuna
  • 4kpl digestive-keksiä
  • 3rkl sokeria
  • 15g Flora Kulta juokseva

OHJEET
  • Lämmitä vadelmia, 1 tl sokeria ja 1 tl sitruunan mehua varovasti kunnes vadelmista irtoaa mehua. Jäähdytä.
  • Murskaa keksit rasvan kanssa ja jaa seos kahden lasin pohjalle. 
  • (Voit säästää seosta halutessasi toisen kerroksen tekemiseen kts. kuva)
  • Sekoita loput sitruunan mehusta, jogurtti, majoneesi ja 2 tl sokeria huolellisesti ja jaa laseihin.Lisää jäähtyneet, mehustetut vadelmat
  • Tarjoile suoraan tai jäähdytä muutaman tunnin ajan jääkaapissa.
TOP