Häränrintasandwich ja sinappi dressing

Häränrinta saa kaverikseen pikkelöityä punasipulia, suolakurkkua sekä Hellmann's Real majoneesia ja Yellow Mustard sinappia. 

4 annosta 

RAAKA-AINEET

  • 600 g häränrintaa – valmiiksi kypsennettynä ja mahdollisimman ohuina siivuina
  • 8 viipaletta leipää – grillattuna tai paistettuna

LISUKKEET

  • Pikkelöityä punasipulia
  • 200 g Hellmann’s Real majoneesia  
  • 4 salaatinlehteä
  • 4 isoa suolakurkkua pitkittäin siivutettuna 
  • 2 tomaattia siivutettuna
  • Hellmann’s Yellow Mustard -sinappia

OHJEET

  1. Laita kattilaan tai pataan vähän vettä tai häränrinnan lientä. Kuumenna kiehuvaksi ja laita häränrinta nesteeseen. Ota kattila liedeltä ja anna lihan lämmetä.
  2. Levitä majoneesia leipäviipaleille. Lisää sitten salaatinlehdet, tomaattisiivut ja liha ja niiden jälkeen pikkelöity punasipuli, suolakurkkusiivut ja Hellmanns Yellow Mustard. Aseta päälle toinen leipäviipale. 
  3. Tarjoa ranskalaisten kera.
TOP