Pork burger aasialaisella säväyksellä

Neljälle 6
Valmistusaika 30-60 min

RAAKA-AINEET

Burgeripihvit: 
  • 500g HK:n Sika-nautajauhelihaa
  • 1.5 punasipulia 
  • 1.5dl korppujauhoja
  • 2dl Crème Bonjour Pippuri maustettua ruokakermaa
  • 1 kananmuna 
  • 2tl suolaa
  • 1tl valkopippuria
  • 2 punttia korianteria silputtuna
  • 2rkl punaista currytahnaa
  •  n. 1 cm:n pala tuoretta inkivääriä
  • 1 punainen chili
  •  paistamiseen 1 rkl Flora Kulta juoksevaa
 Muut ainekset:
  • 6 sämpylää 
  •  salaatinlehtiä
  •  tomaattia
  •  Hellmann’s Chili majoneesia
  •  ketsuppia
OHJEET
  1. Burgeripihvien valmistus: Sekoita korppujauhot ruokakermaan ja anna turvota noin kymmenen minuuttia. 
  2. Pilko sillä välin sipuli, chili ja inkivääri pieniksi kuutioiksi. 
  3. Lisää jauheliha, sipuli, chili, inkivääri ja kananmuna korppujauhoihin. 
  4. Lisää myös korianterisilppu sekä currytahna. Sekoita ja mausta. 
  5. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne pannulla, parilassa tai grillissä, kunnes ne ovat kypsiä. 
  6. Burgerin kokoaminen: Halkaise sämpylät ja paahda ne kevyesti pannulla. 
  7. Leikkaa punasipulista ohuita siivuja. 
  8. Sivele pohjaan chilimajoneesia ja ketsuppia. 
  9. Lisää salaatinlehti, sipulisiivut, pihvi ja tomaattiviipaleet. 
  10. Laita sämpylänpuolikas päälle. Tarjoile.
TOP