Blinit kinkkutäytteellä

Blinien kinkkutäytteen piste i:n päälle on pari lusikallista tuhtia, Hellmann's Real majoneesia.

Neljälle 4
Valmistusaika yli 2 h

RAAKA-AINEET

TAIKINA
  • 1.5dl maitoa
  • 1dl Flora Ruoka Pehmeä Curry
  • 10g hiivaa
  • 1dl piimää
  • 1.5dl tattarijauhoja
  • 1tl suolaa
  • 1 keltuainen
  • 2rkl Flora Culinesse juoksevaa
  • 1 valkuainen
 KINKKUTÄYTE
  • 200g Creme Bonjour maustamaton tuorejuustoa
  • 2rkl Hellmann’s Real majoneesia
  • 1rkl Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitusta
  • 200g kinkkurouhetta
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1dl silputtua persiljaa
OHJEET
  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen maito-Flora Ruoka -seokseen. 
  2. Lisää piimä ja jauhot. 
  3. Anna taikinan seistä peitettynä huoneenlämmössä 3 tuntia. 
  4. Sekoita kohonneeseen taikinaan suola, keltuainen, rasva ja kovaksi vaahdotettu valkuainen. 
  5. Paista taikinasta paksuja lettuja blini- tai lettupannulla Flora juoksevan kanssa.
  6. Valmista seuraavaksi täyte. 
  7. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. 
  8. Kaada kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
TOP