Maukkaat feta-kikhernepyörykät

6 annosta
Valmistusaika: 30-60 min


RAAKA-AINEET
  • 600 g kuivattuja kikherneitä
  • 50 g tahinia
  • ½ pnt tuoretta korianteria
  • ½ pnt tuoretta minttua
  • 1 tl juustokuminaa
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 100 g Crème Bonjour Valkosipuli -tuorejuustoa
  • 2 sitruunan raastetut kuoret
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 100 g fetajuustoa
  • suolaa
  • Flora Culinesse juoksevaa rasvaa paistamiseen

OHJEET

  1. Liota kikherneitä yön yli runsaassa vedessä.
  2. Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, yhden sitruunan mehu ja kuori sekä ½ punttia tuoretta minttua silputtuna.
  3. Kuivaa kikherneet hyvin liottamisen jälkeen. Mittaa kaikki ainekset paitsi fetajuusto tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Sekoita mukaan feta ja mausta suolalla. Muotoile pyöryköiksi ja paista pannulla rasvassa kauniin värisiksi. Tarjoile minttukastikkeen kera.
TOP