Bloggaaja Sara Ollilan luoma, suussasulavan lohiburgerin sämpylä pysyy kosteana majoneesisekoituksella.
2 annosta
RAAKA-AINEET
- 2 sämpylää
- 500 g lohta
- Salaattia
- Avocado
- Tomaatti
- Juustoa
- BBQ-kastiketta
PUNASIPULIT
- 1 punasipuli
- 2rkl punaviinietikkaa
- 1rkl sokeria
- 1/2tl suolaa
KASTIKE
- 2dl Hellmann’s Real -majoneesia
- 1rkl Maille Whole Grain -sinappia
- 1rkl sokeria
- 1tl suolaa
- 1tl sitruunapippuria
- 1rkl sitruunamehua
OHJEET
- Laita lohet paistumaan kuumalle pannulle. Mausta hyvin suolalla, sitruunapippurilla ja sitruunamehulla.
- Leikkaa punasipuli renkaiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon punaviinietikka, ruokalusikallinen sokeria sekä puolikas teelusikallinen suolaa. Sekoita ja anna sipulien kerätä makua noin 10 minuuttia.
- isää majoneesit erilliseen kuppiin. Laita joukkoon sinappi, suola, sokeri, sitruunapippuri ja sitruunamehu. Sekoita hyvin keskenään.
- Kun lohi on kypsää, niin ala kokoamaan hampurilaisia. Voitele sämpylä majoneesisekoituksella, jotta niistä tulee kosteampia. Lisää lisukkeet ja nauti!
Reseptibloggaaja: Sara Ollila