Lohihampurilainen sitruunamajoneesilla

Bloggaaja Sara Ollilan luoma, suussasulavan lohiburgerin sämpylä pysyy kosteana majoneesisekoituksella. 

2 annosta 

RAAKA-AINEET

  • 2 sämpylää
  • 500 g lohta
  • Salaattia
  • Avocado
  • Tomaatti
  • Juustoa
  • BBQ-kastiketta

PUNASIPULIT 

  • 1 punasipuli
  • 2rkl punaviinietikkaa
  • 1rkl sokeria
  • 1/2tl suolaa

KASTIKE

  • 2dl Hellmann’s Real -majoneesia
  • 1rkl Maille Whole Grain -sinappia
  • 1rkl sokeria
  • 1tl suolaa
  • 1tl sitruunapippuria
  • 1rkl sitruunamehua

OHJEET 

  1. Laita lohet paistumaan kuumalle pannulle. Mausta hyvin suolalla, sitruunapippurilla ja sitruunamehulla.
  2. Leikkaa punasipuli renkaiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon punaviinietikka, ruokalusikallinen sokeria sekä puolikas teelusikallinen suolaa. Sekoita ja anna sipulien kerätä makua noin 10 minuuttia.
  3. isää majoneesit erilliseen kuppiin. Laita joukkoon sinappi, suola, sokeri, sitruunapippuri ja sitruunamehu. Sekoita hyvin keskenään.
  4. Kun lohi on kypsää, niin ala kokoamaan hampurilaisia. Voitele sämpylä majoneesisekoituksella, jotta niistä tulee kosteampia. Lisää lisukkeet ja nauti!
Reseptibloggaaja: Sara Ollila
TOP