Juustoinen päärynä-perunasalaatti

Päärynä tuo mukavaa raikkautta juustoiseen perunasalaattiin. Taattu makuelämys syntyy kääntelemällä ainesten joukkoon Hellmann's majoneesia.

RAAKA-AINEET
  • 200 g Hellmann’s majoneesia
  • 2 rkl Maille Dijon sinappia
  • 5 isoa kypsää perunaa
  • 2 päärynää
  • 200 g voimakasta juustoa
  • 2 rkl kaprismarjoja
  • 1 ruukku lehtipersiljaa, lipstikkaa tai rakuunaa

OHJEET
  1. Kuori kypsät perunat ja leikkaa reilun kokoisiksi suupaloiksi. Kuori päärynä ja leikkaa kuutioiksi. Paloittele myös juusto. Hienonna lehtipersilja, lipstikka tai rakuuna.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää myös kaprismarjat.
  3. Kääntele joukkoon Hellmann’s majoneesi ja Maille Dijon sinappi. Tarkista maku.
TOP