Paholaisen munat jokirapu-majoneesitäytteellä

Kruunaa suussasulava paholaisen munien täyte Hellmann's majoneesilla. 

12 kpl

RAAKA-AINEET
  • 6 munaa
  • 1/2 dl Hellmann’s-majoneesia
  • 2 rkl Tabasco®-kastiketta
  • 3 rkl hienoksi leikattua ruohosipulia
  • 1 tl savustettua paprikajauhetta
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • Suolaa ja pippuria
OHJEET

  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää munat ja keitä 8-10 minuuttia.
  2. Hienonna ruohosipuli ja sekoita se majoneesin sekaan pienessä kulhossa.
  3. Huuhtele munat kylmässä vedessä, kuori ja puolita ne.
  4. Poista munankeltuainen ja laita mukaan kulhoon. Laita munanvalkuaiset lautasella jääkaappiin.
  5. Muussaa keltuaiset haarukalla ja sekoita majoneesin, omenaviinietikan ja Tabascon kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Laita täyte pursotinpussiin ja pursota täytettä munanvalkuaisten päälle. Viimeistele savustetulla paprikajauheella.
TOP