Tex-Mex-salaatti

Neljälle 4
Valmistusaika 30-60 min

RAAKA-AINEET
  • 400g jauhelihaa
  • 1rkl Flora Culinesse juoksevaa
  • 1pussi Knorr Mexicana keittoainekset
  • 2dl vettä
  • 100g cheddarjuustoa
  • 1ruukku jääsalaattia
  • 100g kirsikkatomaatteja
  • 1 paprika
  • 0.5 kurkku
  • 1 punasipuli
  • 1 jalapeno
  • 1 limen mehu
  •  suolaa
  • 150g nachoja
 KASTIKE:
  • 4rkl Hellmann´s Real majoneesia
  • 2 valkosipulinkynttä
OHJEET
  1. Lämmitä rasva pannulla ja paista jauheliha kypsäksi. 
  2. Lisää Mexicana keittoainekset ja vesi sekaan. 
  3. Anna kiehua 5 minuuttia. 
  4. Jäähdytä jauhelihaseos.
  5. Paloittele cheddar, kirsikkatomaatit, paprika, kurkku, punasipuli ja jalapeno. 
  6. Sekoita ainekset yhteen ja mausta limemehulla ja suolalla.
  7. Valmista kastike raastamalla valkosipulinkynnet majoneesin sekaan.
  8. Pese salaatti ja levitä tarjoiluastiaan. 
  9. Lado päälle kasvikset ja jauhelihaseos. 
  10. Murskaa päälle nachoja ja pirskottele kastiketta salaatin päälle.
TOP