Pastasalaatti sinappisella kastikkeella

Hellmann's Real majoneesi taipuu tässä reseptissä myös kastikkeeksi - kokeile!

Neljälle 4
Valmistusaika yli 2 h

RAAKA-AINEET

Kastike:
  • 2rkl Hellmann’s Real majoneesia
  • 2rkl Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
  • 1tl Turun Sinappia Mieto
 Salaattikäärö:
  • 300g kinkkua
  • 200g kalkkunaa
  • 100g pastaa
  • 1kpl sipuli
  • 2kpl valkosipulinkynsiä
  • 0.5punttia persiljaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 1rkl Flora Culinesse juoksevaa
  •  salaattia (esim. roomansalaatti)
OHJEET
  1. Valmista kastike sekoittamalle kaikki ainekset keskenään.
  2. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.
  3. Keitä pasta kypsäksi.Fresaa sipulit rasvassa.
  4. Lisää kinkku ja kalkkuna, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Lisää persilja.Tarjoile salaatin lehti kääröissä kastikkeen kera.
TOP