Paahdettu possunkylki ja rakuunalla maustettu majoneesikastike

Blinien kinkkutäytteen piste i:n päälle on pari lusikallista tuhtia, Hellmann's Real majoneesia.

Neljälle 4
Valmistusaika yli 2 h

RAAKA-AINEET
  • 1.5kg possunkylkeä
  • 2rkl merisuolaa
  • 2rkl mustapippuria
  • 1rkl fariinisokeria
 KASTIKE:
  • 1dl Hellmann’s Real majoneesia
  • 1rkl Maille Dijon sinappia
  • 1rkl pieneksi silputtua rakunaa
OHJEET
  1. Ota liha huoneen lämpöön tuntia ennen valmistusta. 
  2. Pyörittele mausteet kauttaaltaan lihan ympäri. 
  3. Laita kylki foliolla vuorattuun uunivuokaan ja paahda aluksi 300 asteisessa uuniissa 5 minuutiksi. 
  4. Laske lämpötila 175 asteeseen ja anna kyljen olla uunissa noin 45 minuutin ajan. 
  5. Laske lämpötila 120 asteeseen ja anna olla kahden tunnin ajan.
  6. Kastike:Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja tarjoile paahdetun possunkyljen kera. 
TOP