Paistettua siikaa, Hellmann’s Light majoneesia ja valkosipulia

Neljälle 2
Valmistusaika 30-60 min

RAAKA-AINEET
  • 2kpl nahatonta siikafilettä
  • 2rkl Hellmann’s Light majoneesia
  • 1.25dl tomaattimurskaa
  • 1kpl kesäkurpitsa
  • 1kpl valkosipulinkynsi
  • 2rkl persiljaa
OHJEET
  1. Esilämmitä uuni 180°C 
  2. Kaada tomaattia sose uunivuokaan ja asettele joukkoon ohueksi leikatut kesäkurpitsa viipaleet 
  3. Sekoita murskattu valkosipuli, majoneesi ja persilja. 
  4. Aseta kalafileet uunivuokaan ja levitä majoneesi tahna kalojen pintaan. 
  5. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia. 
  6. Tarjoile esimerkiksi riisin ja vihannesten kanssa.
TOP