Aasialaiset lohihampurilaiset (L)

Neljälle 6
Valmistusaika yli 60 min

RAAKA-AINEET
  • 400g Tuoretta lohifileetä suurina kuutioina
  • 200g tuoretta lohifileetä pieninä kuutiona
  • 0.5tl suolaa
  • 0.5tl mustapippuria
  • 1kpl Knorr Fond "Du Chef" Kala-annosfondi
  • 1kpl kananmunan valkuaista
  • 100g vaaleaa leipää murennettuna
  • 1tl yrttimaustesekoitusta
  • 1kpl limen raastettu kuori
  • 1tl inkivääriä hienonnettuna
  • 0.5tl sitruunaruohoa hiennonnettuna
Voiteluun:
  • 3rkl Flora Culinessea
  • 1rkl sitruunanmehua
OHJEET
  1. Hienonna suuret lohikuutiot, suola, mustapippuri, Knorr Fond ”Du Chef” ja kananmunan valkuainen monitoimi­koneessa tasaiseksi soseeksi. 
  2. Lisää loput ainesosat pieniä lohikuutioita lukuun ottamatta ja sekoita. 
  3. Kaada seos kulhoon ja lisää joukkoon pienet lohikuutiot. 
  4. Laita seos noin tunniksi jääkaappiin. 
  5. Muotoile seoksesta neljä suurta tai kaksitoista pientä pihviä ja voitele ne Flora Culinessella, johon on lisätty sitruunamehua. 
  6. Grillaa keskiläm­möllä n. 5-7 min molemmin puolin. 
  7. Tarjoa hampurilaissämpylöiden, salaattiin ja punasipulin kanssa. 
Vinkki! Tarjoile hampurilaiset Hellmann´s chilimajoneesin kera  
TOP