Majoneesilla ja sinapilla maustettu smörrebröd

Pari lusikallista Hellmann's majoneesia tuo kaivattua kermaisuutta tämän herkullisen smörrebröd-reseptin täytteeseen!

Neljälle 4
Valmistusaika 30-60 min

RAAKA-AINEET
  • 9 perunaa keitettynä
  • 8 viipaletta ruis-, mallas- tai saaristolaisleipää
  • 1 rkl mietoa Turun Sinappia
  • 2 kananmunaa keitettynä ja viipaloituna
  • puolikas punasipuli
  • 4 retiisiä
  • 1 sillifilee
  • 1 oksa tilliä
  • tuoretta piparjuurta koristeluun
KASTIKE
  • 1 suolakurkku kuutioituna
  • 3 rkl kaprista
  • puolikas punasipuli
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 rkl kermaviiliä
  • 2 rkl Hellmann’s majoneesia
  • 1 rkl tulista Turun Sinappia
OHJEET
  1. Kuutioi kypsät perunat n. 2 cm x 2 cm kuutioiksi. 
  2. Sekoita kastikkeen kaikki aineet sekaisin ja lisää perunoiden joukkoon. 
  3. Anna maustua noin 30 minuuttia. 
  4. Voitele leivät ohuelti sinapilla ja lusikoi päälle perunasalaattia. 
  5. Lado päälle kananmunaviipaleet. 
  6. Koristele smörrebröd punasipulilla ja retiiseillä. 
  7. Leikkaa sillifilee noin 2 cm levyisiksi paloiksi. 
  8. Nosta palat leivän päälle. 
  9. Koristele smörrebröd tillillä ja raastetulla piparjuurella.
TOP