Savustettu lohi ja tartarkastike

Savulohen kanssa sopii raikas tartar-kastike, jolle makua tuo Hellmann's Real majoneesi sekä dijon sinappi.

Neljälle
Valmistusaika yli 2h

RAAKA-AINEET
  • 800g lohta
  • 1dl karkeaa merisuolaa
 KASTIKE
  • 2 suolakurkkua
  • 1dl kapriksia
  • 0.5 dl persiljaa
  • 3 oksaa rakuunaa
  • 3dl Hellmann's real majoneesia
  • 2tl Maille Dijon Original sinappia
OHJEET
  1. Lohen valmistus: Ripottele suola lohifileen päälle ja anna maustua 2 tuntia. 
  2. Pyyhi suola pois ja savusta savustuspöntössä 35 minuuttia.
  3. Kastikkeen valmistus: Hienonna persilja, rakuuna, suolakurkku ja kaprikset. Sekoita joukkoon majoneesi ja sinappi. 
  4. Mausta suolalla.
TOP