Tuhti perunasalaatti saa makua sinappisesta majoneesikastikkeesta.
Neljälle 10
Valmistusaika yli 60 min
RAAKA-AINEET
kastike:
- 3rkl Maille Dijon sinappia
- 2rkl sokeri
- 0.5tl suolaa
- 0.5tl valkopippuria
- 0.8dl extra vergine oliiviöljyä
- 0.8dl vettä
- 0.3dl viinietikkaa
- 100g Hellmann´s Real majoneesia
Salaattiin:
- 12kpl keitettyä perunaa
- 3kpl keitettyä kananmunaa
- 1kpl punasipulia
- 2kpl kevätsipulia
- 0.2dl tuoretta timjamia
OHJEET
- Sekoita sinappi, sokeri, suola ja pippuri.
- Lisää öljy ohuena nauhana kokoajan voimakkaasti sekoittaen. Lisää vesi, viinietikka ja majoneesi.
- Sekoita sileäksi.
- Viipaloi kuoritut perunat, kananmunat ja punasipuli.
- Hienonna kevätsipulit.
- Lado viipaleet tarjoilukulhoon limittäin.
- Ripottele sipulisilppua ja valuta kastiketta kerrosten väliin.
- Anna maustua 30-60 minuuttia.