Sinappinen perunasalaatti (K,L)

Tuhti perunasalaatti saa makua sinappisesta majoneesikastikkeesta.

Neljälle 10
Valmistusaika yli 60 min

RAAKA-AINEET

kastike:
  • 3rkl Maille Dijon sinappia
  • 2rkl sokeri
  • 0.5tl suolaa
  • 0.5tl valkopippuria
  • 0.8dl extra vergine oliiviöljyä
  • 0.8dl vettä
  • 0.3dl viinietikkaa
  • 100g Hellmann´s Real majoneesia
 Salaattiin:
  • 12kpl keitettyä perunaa
  • 3kpl keitettyä kananmunaa
  • 1kpl punasipulia
  • 2kpl kevätsipulia
  • 0.2dl tuoretta timjamia
OHJEET
  1. Sekoita sinappi, sokeri, suola ja pippuri. 
  2. Lisää öljy ohuena nauhana kokoajan voimakkaasti sekoittaen. Lisää vesi, viinietikka ja majoneesi. 
  3. Sekoita sileäksi. 
  4. Viipaloi kuoritut perunat, kananmunat ja punasipuli. 
  5. Hienonna kevätsipulit. 
  6. Lado viipaleet tarjoilukulhoon limittäin. 
  7. Ripottele sipulisilppua ja valuta kastiketta kerrosten väliin. 
  8. Anna maustua 30-60 minuuttia.
TOP