Herkullinen suklaakakku

Herkullinen suklaakakku saa mehevyyttä Hellmann's Real majoneesista.

Neljälle 12
Valmistusaika yli 60 min

RAAKA-AINEET

Kakku:
  • 55g tummaa kaakaojauhetta
  • 4.5dl vehnäjauhoja
  • 1rkl leivinjauhetta
  • 3.5dl sokeria
  • 2tl vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa 
  • 2.2dl Hellmann´s Real majoneesia
  • 2dl kylmää vettä
Kuorrutus:
  • 1.5dl Flora kuohua
  • 115g tummaa suklaata
  • 2rkl Hellmann´s Real majoneesia

OHJEET
  1. Vinkki! Voit makeuttaa kuorrutetta sokerilla halutessasi! 
  2. Lämmitä uuni 180 asteeseen. 
  3. Vuoraa syvä pelti leivinpaperilla. 
  4. Siivilöi ja sekoita keskenään jauhot, kaakao ja leivinjauhe Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. 
  5. Käytä muovilastaa, nostele varovasti majoneesi kananmunavaahdon sekaan. Lisää jauhot ja vesi vuorotellen varovasti sekoittaen. 
  6. Kaada taikina pelille ja paista uunissa 35-40 minuuttia. 
  7. Anna kakun jäähtyä 10 minuuttia pellillä, siirrä kakku ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan. 
  8. Leikkaa kakku kahdeksi yhtä suureksi palaksi. 
  9. Sulata suklaa vesihauteessa ja vatkaa Flora kuohu. 
  10. Sekoita keskenään Flora kuohu, sulatettu suklaa ja majoneesi. 
  11. Levitä 1/3 kuorrutteesta toiselle kakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas tämän jälkeen ensimmäisen puolikkaan päälle. 
  12. Levitä loput kuorrutteesta kakun päälle. Koristele suklaarouheella ja tuoreilla vadelmilla.

TOP