Maukas hampurilainen italialaisittain maustetulla majoneesilla

Nämä italialaistyyliset burgerit valmistuvat nopeasti. Italian makuja tuo Hellmann's Light majoneesin sekaan hienonnetut oliivit sekä basilika.

Neljälle 4
Valmistusaika Alle 30 min

RAAKA-AINEET
  • 500g Naudan paistijauhelihaa
  • 1 Kananmuna 
  • 1 Pieni punasipuli
  • 2rkl Hienonnettua persiljaa
  • 1rkl Hienonnettua timjamia
  • 1rkl Hienonnettua rosmariinia
  •  Pippuria maustamiseen
  • 4 Ciabatta sämpylää
  • 70g Rucolaa
  •  Italialainen majoneesi:
  • 4rkl Hellmann’s Light majoneesia
  • 2rkl Tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 10 mustaa oliivia
OHJEET
  1. Sekoita keskenään jauheliha, kananmuna, sekä hienonnetut yrtit isossa kulhossa. 
  2. Mausta jauhelihamassa tarvittaessa pippurilla.  
  3. Muotoile massasta 4 pihviä ja paista pihvit kuumalla pannulla 3-4 minuuttia per puoli. 
  4. Sekoita keskenään majoneesi ja hienonnetut oliivit ja basilika, mausta pippurilla. 
  5. Tarjoile hampurilaiset paahdetun c iabattan ja rucolan kera.

TOP