Savulohitacot Hellmann’s piparjuuri-limemajoneesilla

Neljälle 1

Valmistusaika Alle 30 min


RAAKA-AINEET

  • 14 pientä maissitortillaa
  • 400g lämminsavulohta
  • 4dl hienonnettua punakaalia
  • 3dl Pico de Galloa
  • 1dl Hellmann’s piparjuuri-limemajoneesia
  • 1 kevätsipulin varsi koristeluun
  •  chilihiutaleita pinnalle ripoteltavaksi


Maissitortillat 16 kpl:

  • 3dl vettä
  • 4dl maissijauhoja
  • 0.5tl suolaa


Pico de Gallo:

  • 4 tomaattia
  • 1 tuore vihreä chili
  • kourallinen tuoretta korianteria
  • 1 sipuli
  • 1 limen mehu
  • 0.5tl suolaa


Hellmann’s piparjuuri-limemajoneesi:

  • 1dl Hellmann’s majoneesia
  • 1rkl raastettua piparjuurta
  • 1tl chilihiutaleita
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna
  • 1rkl silputtua kevätsipulia


OHJEET

  1. MaissitortillatMittaa kulhoon vesi. 
  2. Yhdistä keskenään maissijauhot ja suola. 
  3. Lisää kuivat aineet veteen ja vaivaa taikina tasaiseksi. 
  4. Anna taikinan nousta kostean liinan alla 15-30 minuuttia. 
  5. Pyörittele taikinasta pöytätennispallon kokoisia palloja ja kauli ne letuiksi käyttäen apunasi lisää jauhoja, jotta taikina ei tartu alustaan. 
  6. Paista tortillat miedolla lämmöllä paistinpannulla ilman öljyä 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. 
  7. Tortillat ovat valmiita käännettäviksi, kun niiden reunat alkavat käpristyä. 
  8. Peitä valmiit tortillat liinalla, etteivät ne kovetu.
  9. Pico de Gallo: Hienonna tomaatti, chili, korianteri sekä sipuli ja yhdistä ainekset kulhossa. 
  10. Mausta tuorepuristetulla limemehulla ja suolalla.
  11. Hellmann's piparjuuri-limemajoneesiYhdistä kaikki ainekset pienessä kulhossa ja sekoita keskenään lusikalla.
  12. Tacojen kokoaminenAsettele tortillalättyjen pohjalle punakaalia ja reilusti Pico de Galloa sekä lämminsavulohta. 
  13. Lisää päälle noin teelusikallinen Hellmann’s piparjuuri-limemajoneesia ja koristele kevätsipulilla. 
  14. Ripottele pinnalle chilihiutaleita 
TOP