Ihanat suklaabrowniet

Ihanien suklaabrownien salaisuus piilee majoneesissa, joka takaa leivoksen mehevyyden. Lopputulos on suussasulavan hyvää!

Neljälle 12

Valmistusaika 30-60 min


RAAKA-AINEET

  • 140g Tummaa suklaata
  • 8rkl Hellmann´s Real majoneesia
  • 0.6dl Vehnäjauhoja
  • 25g Kaakaojauhoa
  • 3 Kananmunaa 
  • 2.5dl Sokeria
  • 1tl Vaniljasokeria
  • 1tl Leivinjauhetta
  • 55g Saksanpähkinöitä


OHJEET

  1. Lämmitä uuni 160°C asteeseen. Vuoraa noin 23 cm levyinen uunivuoka leivinpaperilla. 
  2. Sekoita keskenään jauhot, vaniljasokeri, kaakao ja leivinjauhe. 
  3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatettu suklaa varovasti. 
  4. Lisää jauhot varovasti nostellen. 
  5. Lisää taikinaan vielä majoneesi ja hienonnetut saksanpähkinät. 
  6. Kaada taikina uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla 35-45 minuuttia.
  7. Anna jäähtyä ja leikkaa kakusta neliön muotoisia paloja.

VINKKI! Tarjoile browniet Ingman Creamy Pohjolan marjat jäätelön kera

TOP